CH Baila- Bailan Pala Rakasta SIA n 21 PRA neg

Baila- Bailan Kiitoradalla x Baila- Bailan Syyntakeeton

Skuld Domaldi SIA e

IC. Just Jazz av Abrego X Yahtzee's Ya AsamoahBaila- Bailan Pala Pilaa SIA n 21 Kastraatti


EC Baila-Bailan Pahinkaikista SIA n
3 x KP
8 x TP
monin kertainen VP

CH Blue-Iams Gizmo SIA a x Baila-Bailan Satulaulu SIA n
Iso vauva jolla löytyy leukaa ja profiilia vaikka muille jakaa. Omaa v-mäisen ilmeen.
Ihana. Omistajakin vielä jaksaa hymyillä ;o)
sukutaulu

tiedustelut: Christian Lantti, Klaukkala

EP Baila-Bailan Pelkkää Pilaa

SIA n 21, kastraatti
Vuoden Kastraatti 1999

GIC Yahtzee´s Flaying Saucer (SIA n 21) x IC Ballawhane Bailabaila (SIA n)
sukutaulu  |  näyttelyt

Bailabailan ensimmäiset häät vietettiin elokuussa 97. Sulhasena hurmasi tuo komea Ruotsin tuonti: GIC Yahtzee's Flying Saucer. Tuloksena potra poika EP Baila-Bailan Pelkkää Pilaa, joka tuli tähän maailmaan 20.10.97. Oli alusta asti aivan selvää, että niin paljon ei rahaa keneltäkään löydy, että tämä poika myytäisiin. Vaikka odotin ruskeanaamiotyttöä niin sain tämän kivan ruskeatabbynaamio pojan, joka nimensä mukaisesti keksii mitä hauskempia piloja. Viltsu on kissalamme vitsiniekka joka ei koskaan väsy leikkeihin.

Viltsusta sai myös alkunsa epäilykseni ns. tabbygeenistä. Kysymys onkin ollut siitä asti seuraava: Onko tabbyillä raitojen myötä päästä valunut jotain pois???? Koska Viltsu rupesi jo varhain olemaan kolli, eikä itselläni ollut sopivaa naarasta, hänestä tuli pian entinen kollipoika. Viltsu kilpaileekin kastraatti luokassa, ja on jo palkittu kategorian parhaana neljä kertaa Surokissa, kerran TUROKissa, kerran POH-KIS:ssä sekä parhaana vastakkaisena sukupuolena Vaasassa sekä Saksassa. Viltsu valmistui SUROKissa 23.10.99 GIP:ksi, ollen samalla myös TP. Ja sai fantastiset arvostelut tuomariltaan sekä lahjan :>) Nyt Viltsu on sitten SRK:n Vuoden Kissa -99. Todella ihanaa, onhan hän oma kasvattini!

Nyt 23.9.00 Saimme avata kuohuviinipullot Kuopiossa. Hän valmistui EP:ksi sain oikein mukavan hää lahjan! Kiitokset Porilaisille mahtavasta päivästä. Teitte siitä unohtumattoman!!! Toiset kiitokset kategoria nelosen porukalle olitte aivan ihania!!!