Isä: EC Ulindi v.d. Gruenstiege (SIA n)


Emo: GIC Ballawhane Hestia Hera ( SIA b 21)

Pedigree

Ismo Alanko pentue ponnahti maailmaan 7.11.2000. Pentuja oli aluksi neljä mutta yksi pennuista (Onmullaunelma) menehtyi vain neljän päivän ikäisenä. Kyseessä oli spontaani kehityshäiriö. Pikkuinen oli ensimmäinen pentu jonka olen menettänyt. Asia oli minulle hirveän vaikea... Kait se on vain hyväksyttävä nämä kasvatuksen varjo puolet :o(

Kolme jäljelle jäänyttä ovat olleet toinen toistaan kauniimpia. Näin tasaista ja kaunista pentuetta en ollut edes osannut odottaa... Vaikka eihän äidissä ja isässäkään mitään vikaa ole ;o)

Moninkertainen BIS ja BOX - voittaja

Baila-Bailan Säkenöivävoima 
 SIA n naaras

Baila- Bailan Säkenöivävoima syntyi Hesen ensimmäisestä pentueesta. Voi että olin onnellinen kun tajusin että pentueen toinen tyttö on ruskeanaamio. Säkenöivävoima jota kotona kutsutaan Sipuksi on perheemme ilopilleri ja varsinainen pärinä mimmi.

Sipu oli kissalassamme siitosnaaraana yhden pentueen verran. Nyt hän odottelee innolla kastraattina näyttelyyn pääsyä... Sipun parhaimpiin puoliin kuuluu todella upea pää mahtavine roomalaisine profiileineen.

Se on kaunis ruskeanaamionaaras ja erittäin hyväluonteinen. Se yleensä kehrää aina kun joku vilkaiseenkin päin...

  

PR Baila- Bailan Rumat Sävelet
SIA b 21 male

TP- voittaja

Repa asuu täällä Porissa Raunin silmäteränä ja hänen kämppiksiään ovat eurooppalainen Termari ja siamilainen Papa. Repa pitää suvun kunniaa yllä ja on pistänyt mm.vesisängyn pipariks! Repan maku mieltymyksiin kuuluu Rommi... 

Suuret kiitokset Raunille joka on antanut minun ruveta viemään tätä komeaa suklaanaamiota mukanani näyttelyihin.

 

Paras siamilaiskastraatti 2002

GIP Baila-Bailan Rikasrämäelämä 
 SIA b female

Moninkertainen BIS ja BOX- voittaja

GIP Baila-Bailan Rikasrämäelämä eli suuri DIIVA Ameeba asuu Heidin ja Bajangin Balenon riesana Helsingissä. Ameeba on perinyt kaiken tietävän ja taitavan luonteensa todennäköisesti Täti Bailabailalta. Ahneus on ilmeisemmin mutsin peruja. Ameeba on ollut pentu ja nuorten luokassa jättikokoinen tyttökissa joka jo alle puoli vuotiaana meni äitinsä koossa ohi.

Kasvattaja koki onnen hetkiä kun 29.7.01 Ameeba vei SUROKin näyttelyssä ensin EX1 (paikalla luokan 11 naaraita 3) sitten VP:n (suklaanamioita 8) ja lopuksi TP! ja toinen mieleenjäävä kasvattajan "tähtihetki" oli 13.10. vaasassa. Ameeba kolmatta kertaa kastraattina ollessa tuli VSK:ksi, voittaen samalla viime vuoden parhaan kastraatin!

Ameeban ansioituneeseen uraan voi merkitä mm. kahteen kertaan videoiden rikkominen. Sekä suunnittelijan tekemän saappaan syönti. Ameeba on myös kaikkien "Hesalaisten" koirien kauhu...

Nyt puolentoista vuoden ikään tullessa Ameeballa on takana monia BIS, BOX ja NOM voittoja. Kissa on kaunis. Suuret kiitokset Heidille joka uskoi Ameebaan vaikka alku kangerteli.

 

Baila-Bailan Onmullaunelma 
+11.11.2000 

Baila-Bailan Rikasrämäelämä